Historiek

Groupasol
Besparen op stookolie ? Ja ! Bespaar samen met Groupasol tot 270 € op uw jaarlijks verwarming factuur

 

De barometer van de stookolieprijzen  

 

 
 

 

De officiële prijzen van verwarmingsmazout dalen sinds begin oktober.

Dinsdag 3 december, staat hij op 0,6595 euro per liter (voor mazout standaard besteld voor minder dan 2000 liter), deze prijs zal ongeveer 3 cent stijgen morgen.

Deze stijgende tendens komt er door de bekendmaking van een meeting van de OPEP deze vrijdag met als doel een akkoord te vinden over de daling van de productie van benzine.

.

 

 

 

Barometer 2017

 

In 2017 genoten de Belgische gezinnen van een gemiddelde besparing van 117 € per bestelling. Dankzij hun deelname aan de speciale acties van stookolie georganiseerd over heel België door Groupasol.

 
Groupasol onderhandelt de prijzen bij verschillende leveranciers in Wallonië, Vlaanderen en het Duitstalig gebied. De maximale besparing heeft zelfs een piek van 164€ bereikt in 2017. De deelnemers genoten tijdens de maand juli 2017 van een besparing van 164€ op een gemiddelde bestelling van 1533 liter.
 
 
Aangezien een Belgisch gezin een gemiddeld jaarlijks verbruik van 2500 liter stookolie heeft, dan betekent dit een vermindering op uw factuur tot 270 € per jaar! Interessant toch ?
 
 
 
Vergelijking van de evolutie van de officiële prijzen en de onderhandelde prijzen van de verwarming stookolie in 2017
 
 
Evolutie van de stookolie prijs in 2017 tijdens de acties : officieel tarief van de verwarming stookolie en onderhandelde prijs bedongen door Groupasol. 
 
—- officieel tarief                 
 —- prijs Groupasol                 
 
 
 
 
 
Besparing van onze klanten tijdens de groepsaankopen van stookolie in 2017
 
 
 
 
 

Dit is de besparing ten opzichte van de officiële stookolie prijs op een gemiddelde bestelling van onze klanten (van 1533 liter in 2017).  De besparing heeft een piek bereikt van 164€ tijdens de actie in juli 2017.