Blog

Home > Mazout > Blog > Hoe kan ik stookolie bestellen bij Groupasol?

Hoe kan ik stookolie bestellen bij Groupasol?

Blog
  •   Leestijd : 2 minuten
  •   Gepubliceerd op : 24 februari 2023
  •   Bijgewerkt op : 18 januari 2024

Bij Groupasol kunt u heel eenvoudig uw bestelling doorgeven! Hier volgen de belangrijkste stappen om uw stookolie aan een goede prijs aan te kopen dankzij onze groepsaankopen:
 

1.Deelnemen aan de groepsaankoop

 
Groupasol staat voor ‘Groupe d’acheteurs solidaires’ (Groep van solidaire kopers). 12 jaar geleden is onze KMO ontstaan uit de gemeenschappelijk wil om te strijden tegen koopkrachtverlies bij de gezinnen. De situatie is er vandaag zeker niet beter op geworden! We blijven ons dus inzetten om u eerlijkere prijzen aan te bieden.

Ons uitgangspunt is dat we samen sterker staan. Wij bundelen de bestellingen van alle burgers om zo een betere prijs voor uw stookoliebestelling te verkrijgen. Door de leveranciers een groter volume aan te bieden, zijn we in staat om lagere prijzen te bekomen.

Voor u bestaat de eerste stap erin om u in te schrijven op onze groepsaankopen. Deze inschrijving is gratis en vrijblijvend. Dankzij deze inschrijving ontvangt u uw persoonlijke offerte zodra wij vrijdag in de late namiddag met de leveranciers over de prijzen hebben onderhandeld.
Wilt u zich niet vooraf inschrijven? De onderhandelde prijzen zijn elk weekend beschikbaar op onze groepsaankopen-pagina. U kunt deze bekijken en direct daarna uw bestelling plaatsen.
 

2.Bestelling bevestigen

Bent u tevreden met het prijsvoorstel? Bevestig dan uw bestelling door het formulier onder de prijstabel in te vullen. Wij sturen u vervolgens een e-mailbevestiging met de gegevens van uw bestelling.

Naast betaling bij levering, die u contant of per bankoverschrijving kunt betalen, kunt u de bestelling ook vooruit betalen per bankoverschrijving. Deze oplossing is erg handig indien de vulopening bereikbaar is in geval van afwezigheid. Indien dit het geval is, kunt u ons hiervan op de hoogte brengen bij het plaatsen van uw bestelling en hoeft u niet thuis te zijn op het moment van levering. Geen nood dus om uw dagelijkse bezigheden te onderbreken!
 

Wilt u op de hoogte blijven van de evolutie van de prijs van stookolie en onze goede deals?

Schrijf u in op de Groupasol nieuwsbrief en u mist niets!


3.Inplannen van de stookolielevering

Uw bestelling wordt naar de leverancier gestuurd zodra de groepsaankoop is afgerond, dat wil zeggen op maandagmiddag. Vervolgens organiseert deze zijn leveringsschema, waarbij hij ervoor zorgt dat zijn tankwagen zo weinig mogelijk kilometers aflegt. Hij organiseert zijn rondes door de bestellingen van klanten in dezelfde gemeente te groeperen. Minder reistijd betekent dat er meer klanten op één dag kunnen worden beleverd, wat dus gepaard gaat met een kortere levertijd voor alle klanten.

Wat betreft de levertijd, streeft de leverancier ernaar om de leveringen zo snel mogelijk uit te voeren. In uitzonderlijke gevallen kan de bij de bestelling aangekondigde maximale levertijd echter worden overschreden. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren in periodes van grote vraag. Als de leverancier nog geen tijd heeft gehad om contact met u op te nemen, vermelden wij zijn contactgegevens in uw orderbevestiging. U kunt dan contact met hem opnemen om meer info te verkrijgen omtrent uw levering.
 

4.Uw stookolielevering ontvangen

De leverancier brengt u telefonisch of per sms op de hoogte van een leveringsdatum zodra hij zijn ronde heeft georganiseerd. Indien het voorstel u niet bevalt, zal hij u een andere datum voorstellen.
 

5.Uw mening delen 

Hoe is uw bestelling verlopen? Na levering vragen we u om uw ervaring met Groupasol en de kwaliteit van de service van de leverancier te beoordelen! We hechten veel belang aan uw mening. We willen onze dienstverlening aanpassen aan uw behoeften.
 

Wilt u deze vrijdag onze onderhandelde prijzen verkrijgen? Sluit u aan bij de groepering solidaire burgers die deze week zijn ingeschreven voor de groepsaankoop voor stookolie.

Dit artikel delen:

Geef een reactie