fbpx
Groupasol > Blog > Minder verbruiken > Zorg dit jaar voor een onvergetelijke sinterklaas met de hulp van groupasol (Wedstrijd)

Zorg dit jaar voor een onvergetelijke sinterklaas met de hulp van groupasol (Wedstrijd)

Préparez une Saint-Nicolas inoubliable avec l’aide de Groupasol

Folders uitknippen, verlanglijstjes met uw kinderen maken, op 5 december de pantoffels bij de schoorsteen plaatsen, met een wortel en een suikerklontje voor het paard van de Goedheiligman en een pintje voor zijn helpers. Op dit ogenblik is het gezicht van de Sint op alle reclamefolders te zien, wat de officiële start van de lievelingsperiode van alle kinderen inluidt. Ja hoor, Sinterklaas is terug in het land!

Sinterklaas gaat binnenkort weer op tour om alle brave kinderen in heel België te verwennen. Om hem te helpen, dragen de ouders hun steentje bij. Er wordt inderdaad een belangrijk familiebudget uitgetrokken voor deze feestelijke gelegenheid. Volgens het studiebureau WES ‘Research & Strategy’ spendeert een gezin gemiddeld € 80 per kind.

Wat als we u nu vertellen dat dit bedrag overeenkomt met de besparing die onze laatste mazoutgroepsaankoop heeft teweeggebracht? De voorbije weken, hebben de deelnemers bij een bestelling van 1500 liter mazout meer dan € 100 bespaard. Waarom zou u ook niet deelnemen en van de gelegenheid gebruikmaken om een magische Sint te vieren met uw kinderen of kleinkinderen?

Wedstrijd: Dag kinderen, laat de kunstenaar in jezelf ontwaken!

Het Groupasol-team wil voor uw kleintjes een vleugje magie toevoegen aan deze feestelijke periode en organiseert daarom een grote tekenwedstrijd voor Sinterklaas. Van 10 tot 24 november bieden wij de kans aan alle brave kinderen van minder dan 12 jaar oud om ons hun talent te tonen en hun mooiste Sinterklaastekening toe te sturen. De Goedheiligman zal een bezoekje brengen aan onze kantoren om de minikunstenaar met de meeste likes op onze Facebookpagina te belonen met een prachtige mazouttankwagen en de Moderne Villa van Playmobil:

Om deel te nemen, surf naar de wedstrijdpagina!

Geef een reactie